Jegyek

Program


Vallomás a szerelemről - Müller Péter előadása

Vallomás a szerelemről - Müller Péter előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 30. kedd, 19:00

A szerelem titkait keresi ez az előadás. Rejtély, hogy a szerelem szó a világ valamennyi nyelve közül miért csak a magyarban létezik. Nemrég kiderült, hogy ez volt őseink alapszava, amelyre egy ma is érvényes, hatalmas gondolatrendszer épül. Ezer évig rejtegetni kellett, mert üldözték, és sok ember megöltek miatta. Ilyen vészes ez a szó. Az író beszél a közveszélyessé vált, ötezer éves férfiuralom összeomlásáról, a nők mai öntudatának forradalmi változásáról, lelkünk varázshatalmáról, a szeretet és a szerelem különbségéről, a szeretkezésről és a magányról, titkos szerelmek megrendítő történetéről, a „szívvel látás” misztériumáról, és megkísérel válaszolni arra az örök kérdésre, hogy van-e Igazi.

Jegyár: 2800 Ft

 

 

 

Ajánlatunk


Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres1Színház új előadásában. A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

házasságjavító komédia Írták: Arne Sultan – Earl Barett – Ray Cooney Fordította: Beleznay Endre Rendező: Németh Kristóf és Beleznay Endre Producer: Németh Kristóf

Szuggesztív előadásmód, mély érzelmekkel teli dalok, egy jelenség az érzékiség és az indulat határán.

Ajánló


Vígjáték két részben A veres 1 Színház előadása.

A Veres 1 Színház előadása Jean de Létraz: TOMBOL AZ ERÉNY - bohózat kétrészben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!