Jegyek

Program


Kicsi Gesztenye Klub - Olly és a Fogorvos

Kicsi Gesztenye Klub - Olly és a Fogorvos

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 5. szombat, 11:00

”Olly és a Fogorvos”

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő...  a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!

Ismerd Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

Ajánlatunk


A koncert programját, mint mindig, most is kettős szempont jellemzi majd.

Balla-Cz.K. (Platon Karataev duó) Tavaly januárban jelent meg a Platon Karataev harmadik nagylemeze, a Partért kiáltó, amelynek dalaiban a zenekar tovább merül, és a létezés magját igyekszik körbejárni: módosult tudatállapotokban bolyonganak, találkoznak a határtalannal, valamint szembenéznek önmagunkkal és az elmúlással is. A dalok ezúttal duó felállásban csendülnek fel, az új album számai mellett korábbi szerzemények is elhangzanak majd, de a készülő negyedik lemezbe is bepillantást nyerhetünk. A koncert az NKA és a Hangfoglaló program keretén belül valósul meg.

Ajánló


Igényes jazz muzsika, a MÜHA Kávézóban.

A Veres 1 Színház előadása Jean de Létraz: TOMBOL AZ ERÉNY - bohózat kétrészben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!